Studenții UBB și-au aflat adversarii de la Campionatul European de Fotbal Universitar

Studenţii Universității Babeș-Bolyai au încheiat la egalitate (1-1) prima partidă disputată miercuri, 13 iulie 2016, în cadrul Campionatului European de Fotbal Universitar de la Zagreb (Croatia), împotriva studenților de la Anadolu University (Turcia), golul studenților clujeni fiind marcat de Alex Pop (min. 25).

În urma tragerii la sorți desfășurate marți seara, echipa UBB a intrat în grupa C, alături de echipele studenților de la Universitatea Wurzburg (Germania), Anadolu University (Turcia) și Camilo Jose Cela University (Spania).

Joi și vineri, studenții clujeni vor întâlni echipele studențești de la Camilo Jose Cela University (Spania), respectiv Wurzburg University (Germania).

Echipa Universităţii Babeş-Bolyai, câştigătoare a Campionatului Naţional universitar de Fotbal din luna aprilie 2016, reprezintă România la Campionatul European de Fotbal Universitar de la Zagreb cu un lot de 19 jucători, toti studenti ai Facultății de Educație Fizica și Sport a UBB.

Campionatul European de Fotbal Universitar de la Zagreb se desfăşura în perioada 12-20 iulie 2016 și a aliniat la start 16 echipe campioane universitare din Austria, Croaţia, Elveția, Finlanda, Franţa, Germania, Olanda, Norvegia, Portugalia, România, Rusia, Spania şi Turcia.