Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

„Health Speak Up” – concurs dedicat liceenilor din toată ţara

10-04-2017, 12:00 am - 14-05-2017, 11:59 pm

Elevii claselor IX – XII din întreaga ţară sunt invitați să se înscrie, în perioada 10-24 aprilie la competiția „Health Speak Up”, lansată de către Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu echipa Impuls, formată din studenţi ai FSPAC.

Concurenții clasaţi pe primele trei poziții în urma celor două etape ale competiţiei naţionale vor fi premiați și admiși cu nota 10, la programul de licență al Departamentului de Sănătate Publică.

Concursul se desfășoară în două etape, prima constând în înscrierea printr-un film (cu o durată de 3-5 minute), în care participantul își expune, în limba engleză,  ideile personale legate de un subiect din domeniul sănătății. Înregistrările trebuie să fie trimise pe adresa speakup@publichealth.ro, urmând să fie analizate în baza unor criterii care urmăresc nivelul de documentare a informațiilor prezentate, claritatea argumentelor și stilul de prezentare.

Cei 20 de concurenţi selectaţi în urma jurizării materialelor video vor avea posibilitatea de a-și susține temele în cadrul finalei publice programate pentru data de 14 mai 2017, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării UBB Cluj.

Calendarul competiţiei cuprinde perioada de înscrieri (10 – 24 aprilie 2017), jurizarea (25 – 27 aprilie 2017), anunţarea finaliștilor (28 aprilie 2017), respectiv etapa finală (14 mai 2017).

Obiectivele principale ale concursului sunt exersarea abilităților de comunicare verbală în limba engleză, public speaking, gândire și de self-management ale elevilor din clasele IX–XII, precum și admiterea pe baza unor criterii competitive la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC.

***

Departamentul de Sănătate Publică (Cluj School of Public Health) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării este un departament inovativ, centrat pe cercetare, cu un parcurs educațional în domeniul sănătății publice și programe predate complet în limba engleză, fiind singurul program de acest tip din Europa centrală și de Est.

COVER HEALTHHSPEAKUP-01

 

Detalii

Începe:
10-04-2017, 12:00 am
Se termină:
14-05-2017, 11:59 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii
Str. Traian Moșoiu, nr.71
Cluj-Napoca,
+ Hartă Google