Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Lansarea cărții „Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, organizată la UBB

20-04-2018, 2:00 pm - 3:30 pm

Universitatea Babeș-Bolyai organizează vineri, 20 aprilie 2018, lansarea cărții „Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc” – Norbert Petrovici.

Cartea își propune o reevaluare a conceptelor centrale care definesc regiunea Central și Est Europeană în perioada socialismului real existent. Pornește de la cazul României, mai precis al orașului Cluj și reconstruiește conceptele sociologice centrale legate de socialism”, afirmă autorul.

Evenimentul va fi moderat de lect. univ. dr. Cristina Rat (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, UBB), iar în cadrul acestuia vor lua cuvântul acad. prof. dr. Benedek József (Facultatea de Geografie, UBB), conf. univ. dr. Marius Lazar (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, UBB) și  conf. univ. dr. Cristian Marius Litan (Prorector UBB, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, UBB).

Norbert Petrovici, doctor în sociologie la Universitatea Babeș-Bolyai,  este membru al Facultății de Sociologie și Asistență Socială a UBB și este specializat în sociologie urbană și organizațională.

Lansarea cărții va avea loc la Sala Club a Casei Universitarilor (str. Em. de Martonne, nr. 1).

 

 

 

 

Detalii

Dată:
20-04-2018
Oră:
2:00 pm - 3:30 pm
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Sala Club a Casei Universitarilor
str. Em. de Martonne nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google