BBTE MENTOR KLUB

Tudtad-e, hogy a munkaerőpiacon, a karrierépítésben az úgynevezett „soft skillek” (kommunikáció, csoportmunkára való alkalmasság, segítőkészség, előadói képességek stb.) legalább annyit számítanak, mint a „hard skillek” (tudás, szakmai készségek stb.)?

Az egyetem hagyományosan a másodikra fekteti a hangsúlyt, a személyes készségek és képességek fejlesztése nem része a tantervnek.

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem hallgatóinak szervezett BBTE Mentor Klub egy olyan műhely, ahol megtanulhatod, hogyan válj igazán jó munkaerővé, eszközöket kapsz ahhoz, hogy sikeressé válhass a szakmádban. A személyes brand-építéstől kezdve a benyomás-alakítás és az előadói készségek fejlesztésén keresztül az időgazdálkodásig számos olyan technikát, módszert tanulhatsz és gyakorolhatsz, amelyek segíthetnek abban, hogy a szakmai tudásodból a legjobbat tudd kihozni.

A gyakorlatban ez 2 hetente 4 óra tréninget jelent az első félév során. Decemberben egy rövid műhelykonferencián mutathatod be a megszerzett képességeidet ahol visszajelzést is kaphatsz a saját szakmád képviselőitől.

A csoport maximális létszáma 20 fő, jelentkezhet a BBTE bármely magyarul tanuló hallgatója (szakiránytól függetlenül), de előnyben részesülnek a végzős és a mesteris hallgatók, illetve azok, akik a pedagógia modulra is járnak. A jelentkezéshez ki kell töltened egy rövid kérdőívet a bmk.granturi.ubbcluj.ro honlapon, amelyhez csatolod az önéletrajzod, egy rövid karriertervet és ha jársz pedagógia modulra, akkor az erről szóló igazolást (az Academic Info oldalról elmentett jegyeid is megfelelnek, nem kell személyesen bemenned igazolást kérni).

A képzések helyszíne: Kolozsvár, Babeș–Bolyai Tudományegyetem.

Jelentkezési határidő: október 10.

További részletek: bmk@ubbcluj.ro

Részletek és jelentkezés

 

 

oameni