Prima ediție „Health Speak Up” și-a ales câștigătorii

Câştigătorii primei ediţii a concursului naţional Health Speak Up, organizat de Departamentul de Sănătate Publică al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării UBB Cluj (FSPAC) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai au fost desemnaţi în urma finalei desfăurate duminică, 14 mai 2017.

La eveniment au participat peste 50 de persoane dornice să descopere ideile despre sănătate ale tinerilor participanți.

Finaliştii au susținut discursuri de aproximativ 5 minute, câștigătorii desemnați de comisia de jurizare – Ana Maria Chiorean (locul I), Adrian Astăluş (locul II), Bianca Boar (locul III) – fiind elevi ai Liceului Tehnologic Nr.1 Luduș, toţi îndrumați de către Horiana Oanes (professor de limba engleză).

Căştigătorii vor fi admiși cu nota 10 în anul I, la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC.

Competiția națională „Health Speak Up” reprezintă o modalitate de admitere pe baza unor criterii competitive la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC și o oportunitate pentru elevi de a-și exersa abilitățile de comunicare verbală în limba engleză, public speaking, gândire și de self-management.

Concursul a fost organizat în premieră de FSPAC la inițiativa echipei Impuls, o organizaţie formată din studenţi ai FSPAC care se implică activ în comunitatea clujeană, prin evenimente care ţin de dezvoltarea personală și profesională.

Concurenții competiției Health Speak Up ne-au demonstrat, prin discursurile lor, că încrederea în propriile viziuni reprezintă o modalitate de a avea succes inclusiv în parcursul educațional, însă mai ales de a reuși să-și aleagă o traiectorie proprie, care să îi reprezinte. În cadrul evenimentului am regăsit la concurenți prospețimea și entuziasmul firesc vârstei, necesare pentru a trece peste primele provocări care o să îi aștepte în studenție”, a declarat Larisa Duță, membru al echipei Impuls.

câștigători_și_comisie_Public_Health