Szálláslehetőség a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben a BBTE júliusi felvételijének idején

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem a felvételire jelentkező diákok számára 400 szálláshelyet biztosít a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben lévő egyetemi bentlakásokban.

A szálláshelyet 2019. július 16. és július 31. között lehet igénybe venni (5 ágyas szobákban) 25 lej/ágy/éjszaka szállásdíj ellenében, a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályának küldött kérvény alapján. (Az egyetem által biztosított szállásokat azok igényelhetik, akik Kolozsváron vagy a Kolozsvártól legtöbb 20 km-re eső körzetben nem rendelkeznek állandó lakhellyel.)

A felvételire jelentkező diákoknak lehetőségük lesz arra, hogy szüleikkel együtt lakhassanak az egyetemi szálláshelyen, amelynek díját ki lehet fizetni készpénzben vagy kártyával a V. számú bentlakás adminisztratív osztályán, hétköznap 7.00 és 15.00 óra között.

A szálláshely igényléshez egy kérvényre és a személyazonossági igazolvány fénymásolatára van szükség, amelyeket a social@ubbcluj.ro e-mail címére kell elküldeni vagy személyesen leadni a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályán (Kolozsvár, str. I.C. Brătianu/ Király utca 14.), a szállásigénylés időpontját megelőző legkevesebb 3 nappal.

Részletek