UBB în comunitate: Un Cadou pentru toți

Departamentului de Studii Internaţionale şi Istorie Contemporană al Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, împreună cu Asociația Tineretul ONU din România – filiala Cluj, a organizat, în această lună, cu sprijinul Rectoratului UBB, evenimentul Un Cadou pentru toți.

Aflat la cea de a doua ediție, proiectul și-a propus să ajute, în prag de sărbători, câteva familii defavorizate din comuna Bobâlna (județul Cluj), cărora studenţii  Facultăţii de Istorie și Filosofie și membrii asociaţiei le-au oferit miercuri, 20 decembrie 2017  alimente, haine şi jucării.

Cu aceeași ocazie, inițiatorii proiectului au oferit cadouri de Crăciun unui număr de 45 de copii ai grădiniţei locale, iar formaţia „UBB Folk Group” a susținut un concert de colinde dedicat elevilor şi profesorilor Şcolii Gimnaziale Bobâlna.

Campania a fost realizată cu ajutorul grădiniței Universităţii Babeş-Bolyai, dar și cu sprijinul partenerilor: Carrefour Market, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca, precum și Q Caffe, care au strâns donațiile pe tot parcursul campaniei.