A doua ediție a conferinței „Sănătatea Familiei și Natalitatea”, organizată de Academia de Științe Medicale, sub egida Academiei Române, găzduită la UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va găzdui, în calitate de partener științific (prin UBB School of Health – UBBMed), a doua ediție a conferinței „Sănătatea Familiei și Natalitatea”, organizată de Academia de Științe Medicale, sub egida Academiei Române (https://sanatateafamiliei-natalitate.ro/), în perioada 15-17 mai 2024.

Deschiderea oficială a conferinței va avea loc miercuri, 15 mai 2024, in Aula Magna a UBB (str. M. Kogălniceanu nr. 1, etaj 2), incepând cu ora 13.00, în timp ce lucrările conferinței se vor desfășura în amfiteatrele Facultății de Studii Europene a UBB (str. Emm. de Martonne nr. 1).

Totodată, conferința marchează Ziua Internațională a Familiei (15 mai), iar în cadrul evenimentului va fi lansat volumul de rezumate „Sănătatea Familiei și Natalitatea la Început de Secol XXI”.

Mai multe detalii despre conferință și participanți puteți afla accesând linkul https://sanatateafamiliei-natalitate.ro/.