Cea de-a doua ediție a conferinței „Innovation, Entrepreneurship and Society Conference”, organizată online la UBB

Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială CoRe al Facultății de Științe Politice, Administrative si ale Comunicării (FSPAC – https://fspac.ubbcluj.ro/core), alături de Centrul de Cercetări în Informatică economică, al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) organizează cea de-a doua ediție a conferinței „Innovation, Entrepreneurship and Society Conference”.

Evenimentul este susținut prin participarea școlilor doctorale de Psihologie cognitivă aplicată, Educație, Reflecție, Dezvoltare, Comunicare, Relații publice și Publicitate, Științe politice și ale Comunicării, Administrație și Politici publice, Istorie, Civilizație, Cultură, Sociologie și Educație Fizică și Sport.

Conferința va avea loc online, joi, 15 iulie 2021. Puteți participa cu orice lucrare de cercetare sau cu o lucrare teoretică. Nu există taxe de participare.

Pentru a participa la conferință trebuie să trimiteți până duminică, 11 iulie 2021, titlul lucrării, însoțit de numele și e-mailul autorilor și de un abstract în limba engleză de aproximativ 300 de cuvinte. Aceste informații se trimit într-un document pe adresa de email: core@fspac.ro.

Limba preferată pentru publicație este engleza. Cu toate acestea, o secțiune va fi dedicată articolelor în română și maghiară. Fiecare participant poate alege să prezinte lucrarea în engleză, maghiară sau română. Lucrarea va trebui finalizată până în 15 septembrie 2021. Lucrările selectate vor fi publicate la o editură naţională acreditată CNCS.

Mai multe informații referitoare la conferință puteți accesa aici  . De asemenea, în documentul atașat veți putea găsi un ghid de realizare a lucrării și un template pe care vă puteți baza în redactarea ei.