Cea de-a VIII-a ediție a Galei Premiilor Excellentia, desfășurată online la UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a organizat miercuri, 23 iunie 2021, cea de-a VIII-a ediție a Premiilor Excellentia. Ediția din acest an a Galei Premiilor Excellentia s-a desfășurat în format online și a fost transmisă live pe pagina de Facebook a UBB.

Toți membrii comunității academice a Universității Babeș-Bolyai au fost îndemnați să își exprime votul, fiecare persoană având dreptul la un singur vot în cadrul fiecărei categorii de nominalizare (Studenți, Studenți-doctoranzi, Cadre didactice universitare).

Prin intermediul acestor premii, Universitatea Babeș-Bolyai dorește să exprime recunoștință pentru prestația didactică și științifică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedită în îndeplinirea misiunii de educare şi formare a studenţilor de către cadrele didactice universitare, precum și pentru eforturile depuse în cercetare, pentru activitatea didactică și pentru implicarea în viața studențească a studenților-doctoranzi, și nu în ultimul rând aprecierea față de performanța academică deosebită și pasiunea dovedită pentru domeniul studiat a studenților.