Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Alumni Days la UBB

10-06-2021, 9:00 am - 12-06-2021, 8:00 pm

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, organizează în perioada 10-12 iunie 2021, un eveniment dedicat comunității absolvenților UBB.

Scopul acțiunii denumite UBB Alumni Days este acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de a se reîntâlni, de a-și împărtăși experiențele din anii studenției și de a se destinde împreună cu familia într-una din locurile preferate din studenție.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, îmbinând atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 10 iunie de la ora 18.00. După cuvântul rectorului prof. univ. dr. psiholog Daniel David, respectiv prorectorului conf. univ. dr. Alexandra Muțiu, vor urma prezentările UBBTalks în care invitații vor povesti despre carieră, realizări profesionale, relația lor cu universitatea și importanța educației oferite de aceasta.

Absolvenții Universității, invitați să susțină prezentările sunt:

Gariela Szabo, sportivă de talie internațională,

Daniel Metz, președintele Bordului Executiv NTT Data Romania,

Cosmin Mihaiu, fost CEO al MIRArehab.

Evenimentul din Aula Magna va continua cu Gala Alumni, în cadrul căreia se vor premia alumnii de onoare ai UBB, acei absolvenți care au contribuit la la dezvoltarea comunității academice clujene.

Deschiderea oficială, prezentările UBBTalks și Gala Alumni vor fi difuzate online, pe pagina de Facebook a universității și canalul de Youtube dedicat.

Activitățile zilei de vineri, 11 iunie vor fi organizate de linia maghiară și individual, de facultățile universității.

Ziua de sâmbăta, 12 iunie, va fi dedicată în întregime relaxării și destinderii. Absolvenții universității împreună cu familia lor, vor avea acces liber în Parcul Iuliu Hațieganu și Grădina Botanică.

Pentru mai multe detalii despre programul Alumni Days vă invităm să accesați linkul http://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/.

Detalii

Începe:
10-06-2021, 9:00 am
Se termină:
12-06-2021, 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,