Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Campania „Donăm împreună, UBBEAR dă startul! – lansează un nou apel către comunitatea clujeană

30-10-2023, 7:30 am - 03-11-2023, 1:30 pm

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, cea de-a 12-a ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”.

Campania se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

„Donăm împreună, UBBEAR dă startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB. Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare. Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în această direcție, motiv pentru care studenții UBB se implica în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge.
E o inițiativă care se încadrează în strategia mai largă UBBMed a Universității noastre și care reconfirmă rolul esențial al Universității în generarea de atitudini la nivelul societății”, au declarat reprezentanții UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul aici. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), GarantiBank, FC Universitatea Cluj și Restaurantul Colegiul Academic.

Detalii

Începe:
30-10-2023, 7:30 am
Se termină:
03-11-2023, 1:30 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca
str. Nicolae Bălcescu, nr.18
Cluj-Napoca, C Romania
+ Hartă Google