Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Conferința online „Innovation, Entrepreneurship and Society” – organizată la UBB

31-07-2020, 8:00 am - 5:00 pm

Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială (CoRe – https://core-data.ro) din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a UBB, în parteneriat cu Centrul de Inovare în Predare şi Învăţare (CIPI https://cipi.centre.ubbcluj.ro/index.php) organizează vineri, 31 iulie 2020, conferința online „Innovation, Entrepreneurship and Society”.

Evenimentul este susținut de participarea Școlilor Doctorale de Psihologie Cognitivă Aplicată, Educație, Reflecție, Dezvoltare, Comunicare, Relații Publice și Publicitate, Științe Politice și ale Comunicării, Administrație și Politici Publice,  Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Sociologie și Educație Fizică și Sport.

Pentru a participa la conferință trebuie să trimiteți până duminică, 26 iulie 2020 (deadline extins), titlul lucrării, însoțit de numele și e-mailul autorilor și de un abstract în limba engleză de aproximativ 300 de cuvinte. Aceste informații se trimit într-un document pe adresa de email: core@fspac.ro. La conferință se poate participa cu o lucrare de cercetare sau cu o lucrare teoretică. Nu există taxe de participare. Limba preferată pentru publicație este engleza. Cu toate acestea, o secțiune va fi dedicată articolelor în română și maghiară.
Lucrarea va trebui finalizată până în 15 august 2020. Prezentarea lucrării se poate face în limba română sau engleză.

Mai multe informații despre conferință puteți consulta aici.

 

Detalii

Dată:
31-07-2020
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării
str. General Traian Moșoiu nr. 71
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Hartă Google