Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Despre domeniul Inteligenței Artificiale, la UBB

31 ianuarie, 10:00 am - 2:00 pm

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), organizează marți, 31 ianuarie 2023, evenimentul „Inteligența Artificială 4.0 @UBB”.

Evenimentul va conține prezentări care vor fi susținute de cadre didactice și colaboratori ai facultății care vor evidenția competențele avansate în domeniul Inteligenței Artificiale și rezultatele cu puternic impact aplicativ pe care Facultatea de Matematică și Informatică le are.

„Tema principală este Inteligența Artificială (IA) ca mecanism în rezolvarea de probleme, urmărind să arătăm ceea ce poate să facă IA pentru comunitatea din jurul nostru. În particular, ne vom referi la rezultate ale cercetărilor de IA în domenii precum sănătate, educație, psihologie, economie, transporturi, finanțe, bioinformatică, mediu, agricultură și informatică. Acesta este primul eveniment dintr-o serie de astfel de dezbateri, pe subiecte largi din matematică și informatică”, declară organizatorii.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10-14.00, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) (str. Valea Chintăului nr. 1, Cluj-Napoca).

Detalii

Dată:
31 ianuarie
Oră:
10:00 am - 2:00 pm

Loc de desfășurare

Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC)
str. Valea Chintăului nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google