Loading Evenimente
  • This Eveniment has passed.

Dezbatere pe tema „Etică și Integritate în Sectorul Public”, la FSPAC

12 October, 2:00 pm - 4:00 pm

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează vineri, 12 octombrie 2018, cu începere de la ora 14.00, dezbaterea cu tema „Etică și Integritate în Sectorul Public”.

Evenimentul va prilejui o dezbatere publică asupra rolului instituțiilor de învățământ superior în promovarea standardelor de integritate în sectorul public.

La dezbatere vor participa Laura Ștefan, expert anticorupție în cadrul EFOR, Bogdan Stan, președintele Agenției Naționale de Integritate (ANI), precum și Silviu Popa,  secretarul general al ANI.

Dezbaterea publică va fi urmată de festivitatea de decernare a diplomelor absolvenților celei de a treia generaţii a programului postuniversitar Integritate Publică şi Politici Publice Anticorupţie organizat de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării,  în parteneriat cu Agenția Națională de Integritate.

Cu acelaşi prilej, va fi organizat și un Atelier de discuţii pentru facilitarea unui dialog între reprezentanții ANI și studenţii masteranzi ai programului Managementul Organizaţiilor Publice al FSPAC.

Evenimentul se va desfășura de la ora 14.00, în sala T1, Clădirea FSPAC 2 (str. Minerilor nr. 85).

Detalii

Date:
12 October
Time:
2:00 pm - 4:00 pm
Eveniment Categories:
,

Locație

FSPAC 2
str. Minerilor nr.85
Cluj-Napoca,
+ Google Harta