Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Expoziția „Simfonii cromatice”, desfășurată la UBB

13-10-2023, 6:00 pm - 8:00 pm

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca organizează vernisajul expoziției „Simfonii cromatice” realizată de către artistul Emil Ciubotaru. Evenimentul va avea loc în cadrul festivalului Toamna Muzicală Clujeană.

Prin această expoziție se construiește un spațiu sinestezic în care muzica și artele vizuale coexistă. Totodată, tablourile lui Emil Ciubotaru debordează de culoare și de energie creativă, remarcându-se prin acuratețea execuției. Lucrările sale ilustrează componenta instrumentală regăsită în cadrul concertelor simfonice pe care le completează cu peisaje însuflețitoare și naturi statice”, declară organizatorii.

Vernisajul expoziției se va desfășura în prezența artistului și va avea loc vineri, 13 octombrie 2023, de la ora 18:00, în Foaierul Casei Universitarilor (str. M. Kogălniceanu nr. 5).

Expoziția poate fi vizitată până duminică, 29 octombrie 2023, în timpul concertelor ce se desfășoară în cadrul festivalului. Intrarea este liberă.

 

 

Detalii

Dată:
13-10-2023
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Foaierul Casei Universitarilor
M. Kogălniceanu nr. 5
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google