Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Expoziție de pictură din seria „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ”, organizată la UBB

17-11-2021, 9:00 am - 02-01-2022, 6:00 pm

Universitatea Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, vă invită la deschiderea expoziţiei de pictură „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ”.

Proiectul expozițional „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ” continuă propunerile de prezentare a unor abordări contemporane și actuale ale picturalului contemporan, propunând lucrările Biancăi Bogdan, masterand an II al Departamentului Pictură din cadrul Universității de Artă și Design (UAD). Lucrările artistei rămân pe retină, absorb privitorul într-un joc copleșitor de plin/gol, de culoare si gest. O pictură expresionistă cu puternic impact vizual, care vă va smulge din sumbrul prezentului si vă va inunda cu o cromatica revitalizantă!”, au declarat organizatorii.

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 17 noiembrie 2021, de la ora 17.00, în incinta Galeriei Paul Sima, din cadrul Clubului Casei Universitarilor (str. Em. de Martonne, nr.1).

Expoziţia va fi deschisă în perioada 17 noiembrie – 3 ianuarie 2022.

Proiectul expozițional „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ” continuă propunerile de prezentare a unor abordări contemporane și actuale ale picturalului contemporan.

Realizarea acestei serii de proiecte are loc atât în centrele dedicate evenimentelor artistice, cât și în parteneriat cu unele dintre spațiile muzeale reprezentative, instituții care găzduiesc și susțin proiecte ale artiștilor.

Evenimentul va fi organizat respectând normele de siguranță pe timpul pandemiei și va fi adaptat deciziilor și reglementărilor naționale de la data respectivă.

Detalii

Începe:
17-11-2021, 9:00 am
Se termină:
02-01-2022, 6:00 pm

Loc de desfășurare

Galeria Paul Sima
Em. de Martonne nr.1 + Hartă Google