Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Introducere în proiectarea jocurilor video, la UBB

11-06-2021, 3:30 pm - 8:00 pm

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universității Babeș-Bolyai organizează vineri, 11 iunie, un curs deschis de  introducere în proiectarea jocurilor video, destinat studenţilor sau altor persoane preocupate de dezvoltarea și implementarea de jocuri video de diverse tipuri.

Titlul cursului este Introducere în proiectarea jocurilor video şi conţine două module (a câte 2 ore fiecare). Cursul oferă participanţilor o incursiune în lumea dezvoltării jocurilor video și exemple privind proiectarea personajelor în jocuri sau de implementare a aplicațiilor de realitate virtuală sau augumentată.

Cursul se va încheia cu evaluarea noțiunilor transmise, iar cursanţii vor primi un atestat de participare la curs.

Taxa de participare este de 200 lei / cursant. Studenții și cadrele didactice din UBB beneficiază de reducerea cu 50% a acestei taxe.

Termene importante:

  • 8 iunie 2021, ora 14:00 înscriere – Persoanele interesate de acest curs sunt invitate să completeze un formular de înscriere link. Ulterior completării se vor trimite detalii pentru completarea contractului de formare profesională și achitarea taxei (detalii despre această etapă vor fi comunicate individual, pe email, tuturor persoanelor înscrise)

Persoană de contact:
Alexandrina Colț alexandrina.colt@ubbcluj.ro

Programul complet al cursurilor poate fi consultat pe http://www.cs.ubbcluj.ro/curs-deschis-introducere-in-proiectarea-jocurilor-video/.

Detalii

Dată:
11-06-2021
Oră:
3:30 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,