Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

14-07-2022, 8:00 am - 5:00 pm

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii, urmând ca plata să fie efectuată la administrația Căminului Studențesc nr. 3 (str. B.P.Haşdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.

În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 2 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 11 și 28 iulie 2022. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor și perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăți ale UBB.

Informațiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate accesând linkul https://admitere.ubbcluj.ro/ro/.

Detalii

Dată:
14-07-2022
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,