Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

O nouă ediție a evenimentului „ Universitatea vârstei a treia”, organizată de Fundația UBB

19-01-2022, 8:00 am - 01-02-2022, 5:00 pm

Fundația UBB organizează și în acest an proiectul de suflet adresat seniorilor cetății, ediția din 2021-2022 a evenimentului „Universitatea vârstei a treia”, un proiect de învățare continuă (Life Long Learning). Evenimentul este realizat în parteneriat cu Asociația EduNation și Primăria Cluj-Napoca.

Datorită condițiilor sanitare și reglementărilor în vigoare, programul va avea loc on-line, pe o platformă dedicată.

„ Dorim să construim un program de 1-2 întâlniri/săptămână, de câte 50 de minute, desfășurate în cursul dimineții, pe durata întregului an universitar, cu date fixate în funcție de disponibilitatea voluntarilor. Ne dorim să oferim cursuri de popularizare a științei, temele abordate pot fi din diferite domenii. Ele pot să se refere la probleme de interes variat, de la literatură română sau universală, istorie, biologie, sănătate publică, psihologie, istoria artei, sau studii culturale, dezvoltate pe înțelesul unui public educat, dar nespecialist, de vârsta a treia, care utilizează resursele de educație on-line cu moderație. În urma înscrierilor dvs. o să încercăm să grupăm temele pentru a obține un program cu o anume coerență de ansamblu.”, au declarat organizatorii.

În acest context, invităm facultățile/departamentele să „adopte” un modul de 4-5 cursuri/teme. Puteți să vă înscrieți (completând acest formular ) cu o singură prelegere sau cu mai multe. La sfârșitul activității desfășurate, Fundația UBB va elibera un atestat cu privire la aceasta. Pot susține prelegeri cadrele didactice, dar și doctoranzii UBB.

Vă rugăm să completați formularul de mai sus și să îl trimiteți pe adresa: fundatiaubb.u3a@gmail.com. Pentru mai multe detalii vă invităm să apelați la managerul proiectului dr. Monica Coste, tel: 0766727369.

Detalii

Începe:
19-01-2022, 8:00 am
Se termină:
01-02-2022, 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Universitatea Babeș-Bolyai
Str. Mihail Kogalniceanu nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google