Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Prof. univ. dr. Marko Sarstedt – DHC al UBB

31-03-2022, 12:00 pm - 2:00 pm

Universitatea Babeș-Bolyai vă invită să participați joi, 31 martie 2022, de la ora 12.00, la ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa, prof. univ. dr. Marko Sarstedt, profesor la Ludwig-Maximilians-University Munich. Ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa va fi organizată în Aula Magna a Universității Babeş-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu nr.1).

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Științe Economice și Gestiunea Afacerii din cadrul UBB pentru „contribuția la ridicarea nivelului calitativ al activității de cercetare din universitate în domeniul științelor economice, competența științifică deosebită, inovațiile metodologice în analiza datelor prin ecuații structurale în domeniile științelor sociale și facilitarea de legături științifice importante”.

Laudatio va fi prezentată de conf. univ. dr. Ovidiu Moisescu, prodecan al FSEGA.

Având în vedere situația epidemiologică din țară, ceremonia va fi organizată respectând normele de siguranță pe timpul pandemiei și va fi adaptată noilor decizii și reglementări naționale până la data respectivă.

Detalii

Dată:
31-03-2022
Oră:
12:00 pm - 2:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Aula Magna
str. M. Kogălniceanu nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google