Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

,,Talentul nu cunoaște limite!”, un spectacol organizat de UBB cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

03-12-2018, 6:00 pm - 8:00 pm

Direcția Comunicare și Relații Publice a Universității Babeș-Bolyai, împreună cu Biroul pentru Studenții cu Dizabilități din cadrul UBB, organizează luni, 3 decembrie 2018, de la ora 18.00, în sala Auditorium Maximum, spectacolul „Talentul nu cunoaște limite!

Spectacolul, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, are ca scop sprijinirea, integrarea și incluziunea studenților cu dizabilități în viața universitară.

„Dorim să promovăm o mai bună înțelegere în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, precum și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Prin intermediul acestui eveniment se dorește achiziționarea unui elevator care să faciliteze accesul studenților utilizatori de fotoliu rulant în spațiile educaționale ale UBB”, afirmă organizatorii evenimentului.

Printre partenerii acestui spectacol se numără: Liceul Special pentru Deficienți de Vedere, Şcoala Gimnazială Specială – Centrul de Resurse privind Educaţia Incluzivă/Integrată, Școala Profesională Specială SAMUS, Şcoala Gimnazială Specială „Transilvania”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, Liceul Tehnologic Special Pentru Deficienti de Auz, Asociaţia Pentru Protejarea Handicapaţilor Neuropsihici.

Evenimentul este sprijinit de Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri UBB, Departamentul de Psihopedagogie Specială UBB și Fundația Motivation România şi este sponsorizat de companiile NTT Data și Sykes.

Partenerii media ai evenimentului sunt Cluj Today, Radio România Cluj, şi Radio Transilvania.

Intrarea este liberă.

Detalii

Dată:
03-12-2018
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Auditorium Maximum
str. Mihail Kogălniceanu nr. 5
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google