Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Universitatea Babeș-Bolyai se pregătește pentru sesiunea de toamnă de Admitere la UBB

6 septembrie, 8:00 am - 15 septembrie, 5:00 pm

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va organiza în perioada 6-15 septembrie 2021 admiterea de toamnă pentru anul universitar 2021-2022.

Pentru admiterea în noul an universitar facultăţile din cadrul UBB au elaborat diferite tipuri de probe scrise sau orale pentru testarea cunoştinţelor şi capacităţilor cognitive ale elevilor. Facultăţile vor lua în considerare media examenului de bacalaureat, cu pondere diferită.

Înscrierile se pot face online prin intermediul platformei https://admitere2021.ubbcluj.ro/

Tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi, tot acolo putând fi consultat calendarul admiterii care cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor și perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăți ale UBB.

Taxele de admitere şi taxele de şcolarizare pentru anul universitar 2021-2022 sunt stabilite la nivelul fiecărei facultăţi şi pot fi consultate accesând linkurile: https://www.ubbcluj.ro/ro/taxe/taxe_de_admitere, respectiv https://www.ubbcluj.ro/ro/taxe/taxe_de_scolarizare.

Detalii

Începe:
6 septembrie, 8:00 am
Se termină:
15 septembrie, 5:00 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Universitatea Babeș-Bolyai
Str. Mihail Kogalniceanu nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google