Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Vernisajul expoziției ARTYO – Maria-Luiza Balan, la UBB

14 martie, 6:00 pm - 8:00 pm

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Sala Liviu Vlad, organizează vernisajul expoziției ARTYO – Maria-Luiza Balan, realizată în colaborare cu Departamentul de Pictură al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca.

Artista folosește arta linogravurii, prin care construiește povești vizuale despre forme, lumini și simboluri cu care explorează relația dintre percepție și proiecție. În lucrările sale regăsim frecvent silueta umană și lămâia, două elemente care exprimă atât puterea, cât și fragilitatea existenței. Luiza combină tehnicile tradiționale cu tehnologia modernă, iar demersul său vizează să stimuleze privitorul în a reflecta asupra temelor de identitate, temporalitate și interconexiune”, declară organizatorii.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 14 martie 2024, de la ora 18:00, în spațiul Sălii Liviu Vlad (Calea Moților nr. 11, etaj. 5, sala 509). Expoziția poate fi vizitată până în data de 6 aprilie 2024, de luni până vineri, în intervalul orar 15:00–17:00. Intrarea este liberă. Evenimentul este sponsorizat de Cramele Recaș.

Detalii

Dată:
14 martie
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Sala Liviu Vlad
Calea Moților 11, etaj 5, sala 509
Cluj-Napoca,
+ Hartă Google