Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Zilele culturii media la UBB

18-05-2018, 8:00 am - 25-05-2018, 5:00 pm

Departamentul de Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a UBB organizează, în perioada 18-25 mai 2018, seria de evenimente cu titlul „Zilele culturii media” – 25 de ani de Jurnalism la UBB Cluj, o manifestare dedicată specialiştilor şi viitorilor jurnalişti, dar nu numai lor.

În cadrul seriei de evenimente, conferința cu titlul „Innovation in Journalism Education and Media Practices” va cuprinde dezbateri și sesiuni de lucru pe tema provocărilor ridicate de noile tendințe în jurnalism, new-media și modele de practică.

Manifestarea va cuprinde o serie de evenimente care vizează cultura media contemporană: o expoziție de fotografie de presă, Competiţia Content ++ dedicată studenţilor la jurnalism, sesiunea de comunicări științifice a studenților „Media și societate: modele, reprezentări și fenomene curente”, precum și festivalul studențesc de producție vizuală non-ficțională „V for Visual”.

În contextul dezvoltării permanente a mijloacelor și tehnicilor de comunicare, aceste evenimente își propun să creeze un forum național de dezbatere și schimb de bune practici între studenți, profesori și profesioniști din domeniul media, jurnalism și comunicare.

Zilele culturii media oferă, în acest context, cadrul necesar manifestării competițiilor de producții studențești pentru media digitală, prelegeri academice vizând noile tendințe ale educației în media digitală, precum și workshopuri practice susținute de profesori și profesioniști din România și din străinătate.

 Mai multe detalii cu privire la evenimentele organizate în perioada 18-25 mai 2018 puteți găsi accesând link-ul http://fspac.ubbcluj.ro/jurnalism/zilele-culturii-media/.

Detalii

Începe:
18-05-2018, 8:00 am
Se termină:
25-05-2018, 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

FSPAC
Str. Traian Moșoiu nr. 71
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google