Prezentarea intitulată „Stigmatizarea în psihiatrie” are loc la UBB

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 18, are loc o prezentare intitulată „Stigmatizarea în psihiatrie”, susținută de doamna Prof. univ. dr. Ioana Micluția, medic în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Cluj și  profesor în cadrul UMF Iuliu Hațieganu, Departamentul de Neuroștiințe, Disciplină în Psihiatrie și Psihiatrie  Pediatrică.
Prezentarea are loc în cadrul Atelierului MULTIDISCIPLINAR ŞI INTERUNIVERSITAR de Filosofie şi Antropologie Medicală, în clădirea Clinicii „Medicala II” de pe str. Clinicilor nr. 2-4, la Etajul II, Sala Bibliotecii.
Atelierul este un CENTRU DE EXCELENŢĂ acreditat în cadrul Centrului de Filosofie Aplicată de la Facultatea de Filosofie a UBB şi se desfăşoară sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, fiind un cadru informal de discuţii multi şi transdiciplinare, focalizate pe chestiuni considerate ca aparţinând medicinii, dar care se află ,de fapt, la confluenţa diferitelor specialităţi ce studiază omul (filosofia, psihologia, sociologia, antropologia, istoria, dreptul, teologia, literatura etc.) și care sunt rareori, sau cu prea multă precauţie, abordate în acest fel.
Toate informaţiile necesare se regăsesc la adresa: www.afsam.eu