Revista studențească Sfertul Academic a ajuns la cel de-al 8-lea număr

Luna octombrie a început cu lansarea celui de-al 8-lea număr al revistei studențești Sfertul Academic. Acest număr se adresează, în special, proaspeților studenți la Universitatea Babeș-Bolyai, având articole pe tematici diferite, despre evenimentele din Cluj-Napoca din perioada următoare, oportunitățile de voluntariat, sfaturi despre ce ar putea să facă un boboc cu timpul său liber, articole despre viitoarea carieră a unui student și curiozități din viața de cămin.

Revista este gratuită și va fi distribuită în campusul și căminele universității, la sediile tuturor facultăților din UBB și în alte locații, cum ar fi Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” sau localurile partenere.

Sfertul Academic este un proiect al Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), care a luat naștere în 2018 și care aduce în atenția studenților știrile și noutățile din mediul academic, profesional, cultural și social din Cluj-Napoca. Ea este realizată exclusiv de către voluntarii OSUBB și este tipărită cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.
Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității. Aceasta reunește studenți ai tuturor facultăților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin e-mail sau la numărul de telefon afișat: Timea IANCU (coordonator Sfertul Academic): timea.iancu@yahoo.com, 0753668779.