Rezultatele parțiale ale proiectului „România remarcabilă”, prezentate la UBB

Centrul de Geografie Regională al Facultății de Geografie va fi gazda prezentării rezultatelor parțiale ale proiectului „România Remarcabilă”, un proiect gestionat de Centrul Cultural Clujean.

Proiectul are ca obiectiv crearea unei rețele de localități conectate prin moștenirea culturală deținută și care pot genera exemple de gestionare durabilă a unor teritorii.

„România Remarcabilă este un program național de tip label care creează o rețea de localități ce adoptă strategii și programe de dezvoltare locală prin patrimoniu și cultură. România Remarcabilă debutează cu 12 localități în 2019, urmând să se extindă la 25 de localități în 2020 și la 40 de localități în 2021”, afirmă organizatorii.

Proiectul este realizat de Centrul Cultural Clujean, în parteneriat cu Sites et Cités remarquables de France, sub patronajul Ministerului Culturii și Identității Naționale din România și al Ministerului Culturii din Franța.

Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie 2019, de la ora 14.00 la sediul Centrului de Geografie Regională (str. Clinicilor nr. 5-7). Accesul tuturor persoanelor interesate este liber.

Pentru mai multe detalii despre proiect vă invităm să accesați: https://cccluj.ro/romania-remarcabila/.