SAS UBB lansează proiectul Entrepreneurship (k)Nights

Societatea Antreprenorială Studenţească a Universităţii Babeş-Bolyai, entitate aflată sub egida Universităţii Babeş-Bolyai cu scopul de a crea un cadru de dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților acestei universităţi, în primii trei ani de la absolvire, demarează un nou proiect care să vină în sprijinul studenților cu  abilități antreprenoriale.

Proiectul „Entrepreneurship (k)Nights” este un concurs prin care studenții întreprinzători au posibilitatea de a participa la sesiuni de formare, seminarii și training-uri, pentru elaborarea unor planuri de afaceri care vor fi prezentate în cadrul etapei finale a proiectului și vor fi jurizate de antreprenori de succes.

Concursul se adresează studenților și absolvenților UBB aflaţi în primii trei ani de la absolvire cu abilități antreprenoriale, dornici să își croiască drumul spre un antreprenoriat de success.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi pagina de Facebook a Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti a UBB: https://www.facebook.com/SASUBBcluj/ .