Tabără de vară pe teme economice, organizată de UBB

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Centrul de Carieră, Alumni și Relaţia cu Mediul de Afaceri (CCARMA), în parteneriat cu BCR, a organizat în perioada 9-11 iulie 2018, la Complexul Arcalia al UBB, tabăra de vară cu tema „Școala de bani – Dezvoltarea abilităţilor de anteprenoriat financiar”.
La eveniment au participat 22 de studenți de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Business, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Geografie precum și de la extensia Sighetu Marmației.
Programul taberei a inclus traininguri tematice susținute de reprezentanții BCR și invitații acestora, beneficiari ai proiectelor Start Up Nation Bistrița.
Tabăra de vară a cuprins prelegeri care au abordat „Perspectivele unui antreprenor de success” (susţinute de managerul companiei Smart Production, Daniel Maluțan), activități de dezvoltare a abilităților de muncă în echipă și a celor decizionale (coordonate de reprezentații CCARMA, precum și vizitarea a două companii de prestigiu – Rombat SA și Comelf SA și a unei micro-companii locale de succes – GoldPlast.
În baza concluziilor și a feedback-urilor conturate la finalul taberei de vară, organizatorii au decis organizarea unei a doua ediții în anul 2019.