UBB implementează un proiect pentru creșterea eficienței energetice a clădirii Institutului de Cercetări în Chimie „Raluca Ripan”

 

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va implementa în calitate de partener un proiect finanțat în cadrul PNNR, COMPONENTA C5 – VALUL RENOVĂRII, OPERAȚIUNEA B2.2.b – Renovare energetică aprofundată a clădirilor publice – Autorități centrale.

Titlul apelului : PNRR/2022/C5/2/B2.2.b/1, Runda 2.

Beneficiarul proiectului este Ministerul Educației.

Proiectul intitulat Creșterea eficienței energetice a clădirii Institutului de Cercetări în Chimie „Raluca Ripan” din cadrul Universității Babeș-Bolyai (cod proiect C5-B2.2.b145) are o valoare de 18,856,402.35 Lei și se va implementa pe o perioadă de 24 de luni începând cu data de 8 martie 2023. (martie 2023-martie 2025).

Proiectul are ca obiectiv reabilitarea termică aprofundată în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii Institutului de Cercetări în Chimie „Raluca Ripan” din cadrul Universității Babeș-Bolyai localizată în Cluj-Napoca, str. Fântânele nr.30, jud. Cluj. Clădirea se încadrează în categoria clădirilor publice, fiind în proprietatea Statului Român.

Clădirea Institutului de Cercetări în Chimie „Raluca Ripan” găzduiește acum Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul UBB.

Pentru informații suplimentare legate de proiect vă rugăm să vă adresați Centrului programelor Europene din cadrul UBB la adresa de mail fondurieuropene@ubbcluj.ro .