Ziua Mondială a Sindromului Down

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități (BSD), din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, vă invită să participaţi marți21 martie 2017, la Ziua Mondială a Sindromului Down (www.worlddownsyndromeday.org). Evenimentul se va desfăşura în intervalul 09.00-13.30 la Sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, iar în intervalul 14.00-15.00 la Teatrul Național și Bulevardul Eroilor.

Evenimentul este organizat de Asociația AGA Down Cluj-Napoca, în colaborare cu Special Olympics, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sindromului Down.

Ziua Mondială a Sindromului Down începe începe la ora 9.00 cu o conferință de presă, fiind continuat cu o serie de competiții sportive pentru persoane cu dizabilități. La ora 14.00 se va organiza un marș al copiilor cu sindrom Down pe Bulevardul Eroilor (cu plecare din fața Teatrului Național), pe parcursul căruia se vor împărți flori și baloane inscripționate cu „21 martie Ziua Mondială a Sindromului Down“.

La eveniment vor participa voluntari BSD și studenți ai UBB, persoane cu sindrom Down din toată țara (Asociația Aga Down și alte asociații), Special Olympics, Fundația Motivation și alte persoane interesate. Acțiunea aduce împreună peste 180 de persoane cu sindrom Down, tulburări din spectrul autist și deficiențe motorii, alături de familiile acestora și însoțitori.

Persoană de contact

Antoaneta Vanea (Asociația AGA Down)

Nr. tel. -0747.029.391