Competiție teze de doctorat cu tema Multilingvism / Politici lingvistice, susținute în ultimii doi ani, la UBB

European Language Council anunță call-ul pentru Outstanding Doctorate Award 2021.

Scopul acordării acestui premiu este promovarea excelenței în cercetare în domeniul limbilor străine și  multilingvism, cu accent pe predarea limbilor străine, limbi și știință, limbi și drepturi, multilingvism și context intercultural, politici lingvistice.

Sunt acceptate aplicații din partea tinerilor cercetători care au susținut teza de doctorat în ultimii doi ani, în lingvistică aplicată, sociolingvistică, educație, traduceri și interpretare, comunicare interculturală, limbi și cultură, psihologie socială, sau orice alt domeniu care implică limbile străine și multilingvismul.

Termenul limită pentru aplicație este 30 aprilie 2021.

Aplicațiile pot fi trimise la adresa: celelc@unicatt.it (Secretariatul European Language Council/Conseil Européen pour les Langues).

Mai multe detalii referitoare la această competiție puteți regăsi aici, iar formularul pentru aplicație este disponibil aici.

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) este membră a European Language Council/Conseil Européen pour les Langues și este reprezentată în board-ul organizației de conf. dr. Diana Cotrău.