Comunitatea UBB deplânge trecerea la cele veșnice a unei legende U Cluj

Comunitatea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) deplânge trecerea la cele veșnice a legendei Universității Cluj și a sportului clujean, Remus Câmpeanu, component al echipei de fotbal care a cucerit Cupa României în anul 1965, rămânând apoi, până la final, alături de echipă.

„Suntem alături de familia lui Remus Câmpeanu și alături de toți cei care l-au cunoscut, admirat și îndrăgit. A fost nu doar un sportiv de excepție, ci și un om remarcabil, iar acest moment este o pierdere nu numai pentru lumea fotbalului clujean, ci pentru întreaga comunitate clujeană. În ultimii ani, UBB s-a implicat activ în susținerea Universității Cluj în noul ei drum din ultima ligă până în liga secundă a fotbalului românesc și vom continua să fim alături de echipă și de acum înainte. De asemenea, vom analiza posibilitatea ca terenul pe care Universitatea Cluj se antrenează acum gratis în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu al UBB să poarte numele Remus Câmpeanu”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

UBB a intrat, în anul 2016, alături de celelalte universități publice din Cluj și de autoritățile locale clujene, într-un parteneriat care are ca obiectiv final revigorarea fenomenului U Cluj și renașterea clubului Universitatea ca emblemă a orașului. Din acel moment, UBB a fost mereu alături de echipa Universității Cluj, asigurând infrastructură necesară efectuării antrenamentelor și cantonamentelor și orice alt suport pe care îl poate oferi, în funcție de resursele proprii,  o instituție publică.