Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Vernisajul expoziției „Take a deep breath”, la UBB

09-03-2023, 6:00 pm - 8:00 pm

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează vernisajul expoziției „Take a deep breath”, un proiect expozițional care aduce în fața publicului lucrările artistei Andrada Lolu, din perspectiva curatoarei Gabriela Moldovan.

Expoziția „Take a deep breath” dorește să ofere vizitatorului oportunitatea de a opri timpul în situațiile încărcate pe care fiecare individ le resimte în această mare a incertitudinii cotidiene. Acest concept expozițional s-a născut ca urmare a nevoii de a conștientiza și a reprezenta tumultul exterior, combătut de liniștea interioară. „Prin intermediul lucrărilor sale, portrete, autoportrete și peisaje, Andrada Lolu trece de la starea incertitudinii în fața a ce va urma, la mediul personal curativ. Saturația și jocul culorilor sunt folosite pentru a ilustra o trecere abruptă de la asfixiere la gura de aer, necesară după fiecare șoc”, declară organizatorii.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 9 martie 2023, de la ora 18:00, în sala UBB Art Hall (Calea Moților, nr. 11, etaj 3). Expoziția poate fi vizitată până în data de 23 martie 2023, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00–17:00. Intrarea este liberă.

Detalii

Dată:
09-03-2023
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

UBB Art Hall
Calea Moților nr. 11, etaj 3
Cluj-Napoca,
+ Hartă Google