Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Oportunităţi de studiu în limba germană pentru elevii de liceu

15-04-2019, 10:00 am - 19-04-2019, 5:00 pm

Universitatea Babeş-Bolyai, prin Linia de Studii în Limba Germană,  organizează, în perioada 15-19 aprilie 2019, Universitatea Elevilor”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, liceenii vor participa la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la Universitatea Babeş-Bolyai şi vor afla informații despre posibilităţile de carieră pe care le au la absolvirea studiilor în limba germană.

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca. În același timp, profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare.

Evenimentul este susținut activ de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germană.

Partenerii şi sponsorii acestui program sunt: Ambasada Republicii Federale Germania (Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Bukarest), Fundaţia Culturală a Şvabilor Dunăreni a Landului Baden-Württemberg (Donauschwäbische Kulturstiftung des Landes Baden-Württemberg), SYKES Entreprises Eastern Europe Srl. şi SC Emerson Srl.

Persoană de contact: Dr. Xénia Havadi, coordonatorul programului

xenia.havadi@ubbcluj.ro

Tel. 0755-426 311

Detalii

Începe:
15-04-2019, 10:00 am
Se termină:
19-04-2019, 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,