Loading Events
  • This event has passed.

„Sâmbăta Experimentelor” a ajuns la cea de-a X-a ediție

13 April, 11:00 am - 3:00 pm

Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai organizează sâmbătă, 13 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a evenimentului public „Sâmbăta Experimentelor”.

Participanții vor fi așteptați atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi menite să îi fascineze. În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând link-ul atom.ubbcluj.ro/empirx și alegând spectacolul dorit.

Proiectul este derulat la inițiativa Facultății de Fizică, Asociației EmpirX, precum și a Asociației Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se va desfășura de la ora 11.00, în clădirea centrala a Universității Babeș-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr.1).

Evenimentul se derulează bilingv (română / maghiară), cu sprijinul Emerson, SKF Rulmenți Suedia și al Ministerului Educației Naționale.

Intrarea este liberă.

Details

Date:
13 April
Time:
11:00 am - 3:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Clădirea centrală UBB
M. Kogălniceau
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map