Executive MBA Universitatea Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca, lansează specializarea Tech EMBA

EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca, are un nou partener, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Prin prisma acestui parteneriat şi împreună cu Universitatea Hull din Marea Britanie, este lansată specializarea Tech EMBA. Noua specializare este destinată celor care lucrează în IT şi tehnologie şi constă în cursuri despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație. Cea de a doua specializare, General EMBA, constă în parcurgerea unor module dedicate aprofundării informațiilor despre management general, mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Cursurile se desfăşoară pe parcursul a 2 ani şi sunt susținute de profesori internaționali de la University of Hull. Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internaţională, acordată de University of Hull.

Școala de business din Cluj-Napoca a fost lansată acum 4 ani şi reprezintă un parteneriat dintre mediul academic și cel de business, între University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai,  Banca Transilvania şi Electrogrup. Cele 4 generații ale EMBA University of Hull din Cluj-Napoca au cuprins peste 100 de cursanți.

Dr. Andrew Taylor, directorul programului EMBA din Cluj-Napoca: „Noua specializare, Tech EMBA, are rolul de a răspunde nevoilor economiei digitale, care reprezintă o sursă esențială de creștere economică și transformare a unei zone tot mai mari a economiei din Transilvania și România. Noua structură a programului EMBA, cu cele 2 specializări, General și Tech, oferă atât cunoștințe specializate pe cele două domenii, cât și o bază comună solidă necesară pentru dezvoltarea gândirii critice și strategice pentru ambele specializări”.   

„Pentru că în prezent orice domeniu economic include Tehnologia Informației, nevoia unei educații de înaltă calitate la nivel executiv în domeniul Managementului și Tehnologiei Informației este evidentă. În acest sens, noua specializare, Tech EMBA, inițiată ca un efort comun al Universității din Hull și al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, răspunde perfect acestei nevoi”, declară Prof.dr.ing.Daniela Popescu, Prorector – Management Universitar și Relația cu Mediul Socio-Economic în cadrul Universității Tehnice.

Nicholas Snowden, directorul MBA în cadrul University of Hull, afirmă: „Suntem extrem de încântați să luam parte la această dezvoltare a mediului educațional din Cluj-Napoca, ceea ce arată dorința tuturor celor implicați de a construi un viitor mai bun și mai prosper în România”.

 

Cui se adresează programul Executive MBA

Școala de business – cu specializările General EMBA si Tech EMBA – se adresează în special persoanelor cu minimum 3 ani de experiență în management după finalizarea studiilor de licență şi care au certificat de competență lingvistică pentru limba engleză. Taxa pentru studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată inclusiv în rate.

 

UBB – Executive Education devine Transilvania Executive Education

UBB-Executive Education, asociația care se ocupă de managementul EMBA University of Hull din Cluj-Napoca, devine Transilvania Executive Education şi are o nouă identitate de brand. Noul logo îmbină grafic elementele care dau unicitate acestei şcoli de business: pe de o parte, Transilvania, iar pe de altă parte, perspectiva globală.

Detalii despre înscrierea la EMBA sunt disponibile pe www.ubbee.ro sau contactând office@ubbee.ro; 0747 752 825 ori 0753 547 395.