Sesiunea de primăvară a Cluj Economics and Business Seminar Series (CEBSS), organizată la UBB

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai îl va avea ca invitat pe Avinash K. DIXIT – Profesor Emerit la Princeton University, Membru al Academiei de Științe a SUA, Membru al Academiei Americane de Arte și Științe și Membru Corespondent al Academiei din Marea Britanie. Domnia Sa va susține o prezentare în cadrul sesiunii de primăvară a Cluj Economics and Business Seminar Series (CEBSS).  Evenimentul se va desfășura joi, 17 mai 2018, în intervalul orar 16.00 – 18.00, în Aula Victor Jinga.

În cadrul evenimentului va fi lansată cartea „Arta strategiei: Ghidul jucătorului pentru succesul în afaceri și în viață” de A.K. Dixit și B.J. Nalebuff (traducere din limba engleză de lect. univ. dr. Larissa-Margareta Bătrâncea). De asemenea, manifestarea se va desfășura în scopul dezbaterii pe tema gândirii strategice, lansării cărții și sprijinirii Centrului de Îngrijri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca
CEBSS, inițiat și coordonat de către conf. univ. dr. Cristian Litan, reprezintă un forum pentru dezbaterea și difuzarea rezultatelor cercetărilor științifice. Seria de seminarii contribuie în mod semnificativ și distinctiv la creșterea valorii adăugate științifice, având un impact relevant asupra cunoștințelor, educației și practicilor din domeniul economiei și al afacerilor.