Weekend prelungit pentru liceeni, la UBB  

 

Zeci de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 22-24 septembrie 2017.

Programul este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură din orașe din Transilvania cu o populație sub 10.000 de locuitori și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.

Liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB.

Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate în perioada septembrie – noiembrie 2017, în cadrul proiectului intitulat Acces-participare-echitate-incluziune în învățământul superior – EchitUBB, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2017.

Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma Admiterii 2017, o creștere semnificativă a numărului de candidați față de anul trecut.