Workshopul online „Criminalitatea economico-financiară-provocări cibernetice”, organizat la UBB

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează miercuri, 28 octombrie 2020, în cadrul programului Advanced Fellowship Institutul Star-UBB, un workshop online cu tema „Criminalitatea economico-financiară-provocări cibernetice”.

Prezentările vor fi susținute de specialiști din organizații guvernamentale, de afaceri și academice, precum: conf. univ. Răzvan Mustață, Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș–Bolyai, Cluj-Napoca, Cuvânt de deschidere; Dan Cîmpean, Director General, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică-CERT-RO, cu o prelegere referitoare la „Cybersecurity”; Adrian Liviu Arsene, Global Cybersecurity Researcher, Bitdefender, cu prezentarea „Efectele pandemiei COVID-19 asupra securității informatice„; prof. univ. habil. Monica Violeta Achim, FSEGA, cu prezentarea „Dimensiunea digitală a criminalității economico-financiare. Comensurare, cauze, efecte, soluții„; drd. Ionel Buda, șef Birou Investigații Complexe- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, IPJ Cluj, cu prezentarea „Criminalitatea economico – financiară, realități și perspective„; drd. Ioana Lavinia Safta, FSEGA cu prezentarea programului de cercetare Analiză Bibliometrică a Literaturii de Specialitate- „Vosviewer”.

Evenimentul online este organizat și moderat de  prof. univ. Monica Violeta Achim, FSEGA și dr. ec. Mircea Constantin Șcheau, I2DS2 și Universitatea din Craiova.

Evenimentul se va desfășura on-line, de la ora 17.00, pe platforma Zoom, accesul fiind liber. Datele de logare sunt: https://us02web.zoom.us/j/4387831396.

Workshopul se adresează în special doctoranzilor, cadrelor didactice și de cercetare și oricărui public interesat de subiect.