Arculati kézikönyv

[Slideshow "banner-branding" not found]

Egy arculati csomagot szeretnénk bemutatni Önöknek, a készülő koncepció már meglévő elemeit. Azzal a céllal készültek ezek a szemléltető anyagok, hogy megfelelőképpen reprezentálják a BBTE Magyar Tagozatát.

Az arculathordozókon alkalmazott kékeszöld szín a Román Tagozat sötétkékje és a más oktatási intézmények által használt, megszokott zöld árnyalatok között helyezkedik el a színspektrumban, és arra hivatott, hogy egy egységes arculatot közvetítsen a kommunikációban, hosszú távon az állandóság, a folyamatosság, a megbízhatóság benyomását keltve. Ezt a színvilágot jóváhagyta a Magyar Tagozat vezetősége.

A csomag célja hogy felhívja az intézetek figyelmét, az új arculat létezésére, melyet érdemes lenne tagozati szintre emelni, tudatosan használni. Következetesen és egységesen implementálva, folyamatosan használva ezeket az elemeket, el tudjuk érni azt, hogy hatékony kommunikációt létesítsünk és tartsunk fenn, mind kifele, mind pedig az intézményen belül.

Ennek az egységes csomagnak az lenne még a rendeltetése, hogy segítse az intézmény kommunikációját, ezért az anyagok sokszorosíthatóak, közhasználatra hivatottak.

A jövőben újabb arculati hordozókkal fog gazdagodni ez a csomag.

A magyar tagozatot bemutató brossura:


"Identity is cause;
brand is effect."

Larry Ackerman