Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A BBTE ADOMÁNYGYŰJTÉSI KAMPÁNYT SZERVEZ A KOLOZS MEGYEI MENTŐSZOLGÁLAT RÉSZÉRE

2020. 04. 8., 08:00 - 2020. 04. 18., 17:00

A BBTE Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Kara az Alma Mater Napocensis Alapítvánnyal együttműködve jótékonysági adománygyűjtést szervez 10 lej adomány 10 napon át a frontvonalban dolgozóknak címmel. A megmozdulás célja adományokat gyűjteni a Kolozs megyei Mentőszolgálat tevékenységének megsegítésére.

A kampány kezdeményezői arra kérik a BBTE közösségét (hallgatók, alumnusok, oktatók, más személyzet), hogy 2020. április 18-ig legalább 10 lejt adományozzanak.

„Mindannyian egyre fokozottabban érezzük a társadalmi távolságtartás, valamint egyéb, a COVID-19 terjedésének megfékezéséhez elengedhetetlenül szükséges intézkedések nyomását. Olyan dolgok hiányoznak, amelyek máskor hétköznapi semmiségnek tűnnek… hogy találkozzunk egymással, kávézzunk, megnézzünk közösen egy filmet, elmenjünk egy koncertre vagy egy étterembe, szemtől szembe egymásra mosolyogjunk, nem csupán a telefon vagy a laptop képernyőjén keresztül; hogy élvezzük a diákok zsivaját és energiáját két előadás vagy szeminárium között. Mivel a világ egyetlen országa sem készült fel arra a nyomásra, amit a COVID-19 világjárvány az orvosi ellátórendszerre gyakorol, elindítottuk a 10 lej adomány 10 napon át a frontvonalban dolgozóknak kampányt; ezzel próbálunk segíteni anélkül, hogy túl nagy elvárásokat keltenénk azokkal szemben, akik adományokkal szeretnének hozzájárulni az ügyhöz. A tekintélyesebb egyedi adományokat természetesen a lehető legnagyobb örömmel fogadjuk. Jelenleg egyetlen adomány sem lehet túl kicsi vagy túl nagy” – nyilatkozta a KGTK dékánja, dr. Răzvan V. Mustață docens, jelezve, hogy mivel csak a KGTK közössége több mint 9.000 tagot számlál, „a közösség tagjainak egyéni nagylelkűségét a végére egy jelentős közös hozzájárulássá alakíthatja.”

Az összegyűlt összeget a szervezők a Kolozs megyei Mentőszolgálathoz irányozzák, mivel az orvosi kezelések tekintetében az intézmény az első sorban munkálkodik.

Adományozhatnak közvetlen kártyás fizetéssel, 2020. április 8. és 18. között, a BBTE Alma Mater Napocensis Alapítványának számlájára, a https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ linken keresztül.

Részletekért és további információkért, kérjük, keressék fel a www.econ.ubbcluj.ro/preventie és a https://fundatia.ubbcluj.ro/event/10-lei-in-10-zile-pentru-cei-din-linia-intai/ oldalakat.

Részletek

Kezdés:
2020. 04. 8., 08:00
Vége:
2020. 04. 18., 17:00
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/