Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A BBTE Magyar Film és Média Intézetének fotóversenye, harmadik kiadás

2023. 05. 17.

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete pályázatot hirdet a 2022/2023-as tanév XI. és XII. osztályos tanulóinak.

A pályázat témája: Kilátások

A pályázat célja a filmművészet, fotóművészet és média iránt érdeklődő tehetséges fiatalok támogatása és jutalmazása. Egy pályázó minimum 5 és maximum 10 fotót küldhet be, egyenként egy minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik. A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el a következő kritériumok alapján: a téma jelentősége, eredetiség és kreativitás.

Az első helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 500 lej értékben,

A második helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 300 lej értékben.

A harmadik helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 200 lej értékben

A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Filmművészet, fotóművészet, média szakán meghirdetett nyári felvételi első fordulóját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2023. május 17-ig nevezhetik „BBTE-MFMI Fotópályázat” címmel az mfmi@ubbcluj.ro e-mail címre. Eredményeket 2023. május hónapban hirdetünk.

A jelentkezési lap letölthető a kar weboldaláról (https://hu.teatrufilm.ubbcluj.ro/bbte-magyar-film-es-media-intezet-fotoversenye-harmadik-kiadas/). További információk: Csibi László egyetemi adjunktus, email: laszlo.csibi@ubbcluj.ro

Részletek

Dátum:
2023. 05. 17.
Esemény kategória: