Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Barabási-Albert László: A képlet

2018. 10. 4., 19:00 - 20:30

Barabási Albert-László legújabb, A KÉPLET című könyvének bemutatója Kolozsváron kerül megrendezésre a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Auditorium Maximum termében, 2018. október 4-én. Szervezők a Kolozsvári Akadémiai Bizottság, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem és a Kvart Egyesület.

A világhírű Barabási Albert-László Erdélyben született, 1967-ben. Egyetemi tanulmányait Bukarestben kezdte, majd fizika szakon diplomázott a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A doktori fokozatát Bostonban szerezte meg.

Nemzetközi elismerést a komplex hálózatok elméletének kutatásával szerzett, napjainkban az egyik leghíresebb magyar kutatóként tartják számon. A Magyar Tudományos Akadémia és az Akademie Europae külső tagja, a Román Akadémia tiszteleti tagja. Az Egyesült Államokban működő Northeastern Egyetem Komplex Hálózati Kutatóközpont vezetője, a Harvard Egyetem és a Közép-európai Egyetem oktatója.

A KÉPLET című könyve a siker törvényszerűségeire világít rá, a mindennapi életből vett példák segítségével. Ezen törvények alapján megdöbbentő pontossággal jósolható meg, hogy adott feltételek között ki lesz valóban sikeres és miért. A szerző által megismerhetjük a siker titkos képletét, s ezáltal arra is választ kapunk, hogy mi magunk hogyan legyünk sikeresek.

A bemutató Facebook-eseménye. 

Részletek

Dátum:
2018. 10. 4.
Időpont:
19:00 - 20:30
Esemény kategóriák:
,