Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ELŐADÁSTECHNIKA-KÉPZÉS: HOGYAN LEGYÜNK JÓ ELŐADÓK?

2017. 11. 10. - 2017. 11. 12.

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Tagozatának vezetősége kétmodulos előadástechnika képzést szervez az egyetemen magyarul tanuló hallgatók számára.
Tematikák: hogyan készüljünk fel a prezentációra, milyen egy jó előadás felépítése, a hallgatóság aktivizálása stb.

Képzők:

BENEDEK ISTVÁN
A BBTE Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet tanársegédje. A Terra Nova Képzési és Kommunikációs Központ munkatársaként 2013 óta képzőként és stratégiai tervezőként dolgozik cégek és önkormányzatok számára. 2017 óta pedig a BBTE Mentor Klub tehetséggondozó program koordinátora.

KÁDÁR MAGOR
A BBTE Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet egyetemi docense. Emellett 2004 óta a Terra Nova Képzési és Kommunikációs Központ ügyvezetője, ahol trénerként kommunikációs képzésekkel és tanácsadással foglalkozik cégek, non-profit szervezetek, projektek, önkormányzatok és közéleti szereplők számára.

KRIPPÁN KINGA
A kolozsvári Paprika Rádió munkatársa. A műsorvezetés mellett cégek és diákszervezetek számára tart kommunikációs képzéseket. Doktori tanulmányait 2016-ban kezdte a Kommunikációtudományok területén. A BBTE Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet óraadója.

A legjobb előadók a 2018. március 23–24-én, a képzés sorozat harmadik fordulójaként sorra kerülő Interdiszciplináris tehetségfórumon jutalomban részesülnek!

Jelentkezés és további részletek: http://atom.ubbcluj.ro/eloadastechnika/

 

Részletek

Kezdés:
2017. 11. 10.
Vége:
2017. 11. 12.
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Nagybár (Baru-Mare)
Románia