Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

HBO Workshop Pinczés-Pressing Ádámmal, az HBO PR Executive-jával

2018. 05. 3., 10:00 - 18:00

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Színház és Televízió Karán működő Filmművészet, Fotóművészet és Média Intézet szervezésében workshopra kerül sor a HBO Magyarország PR felelősével 2018. május 3-án.

A filmes műhely célja, hogy a Fotó, film és média szakos hallgatók betekintést nyerjenek a televíziós sorozatok produkciós folyamatába, hogy hogyan is működik az HBO Europe, milyen regionális sorozatok kapnak támogatást, miként épül fel egy-egy sorozat, ezt az HBO GO hogyan terjeszti, és milyen feltételek alapján választják ki a rendezőket az egyes produkciókhoz. A workshop első részében szó lesz arról is, hogy egy lokális produkció alkotóinak és terjesztőinek milyen nemzetközi trendekkel és elvárásokkal kell szembenézniük.

A workshop második része sorozatokat elemez csoportmunkán keresztül, ezért elengedhetetlen egy-egy sorozat, mint a Westworld, az Aranyélet, és a Young Adult sorozatok ismerete.

A meghívott előadó Pinczés-Pressing Ádám lesz, az HBO PR Executive-ja, és az Intercom volt Publicity Manager-e, aki az HBO Magyarország sajtójáért felel, és az HBO Go-ot vezeti.

Az esemény szervezője dr. Bátori Anna, a Filmművészet, Fotóművészet és Média Intézet egyetemi oktatója. A workshopra a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Színház és Televízió Karán kerül sor, a Farkas utca/M. Kogălniceanu utca 4. szám alatt (43-as terem). További részletek elérhetők a Facebook-eseményen.

A szervezők minden érdeklődőt várnak az eseményre, a belépés nyitott a téma iránt érdeklődők számára.

 

 

Részletek

Dátum:
2018. 05. 3.
Időpont:
10:00 - 18:00
Esemény kategóriák:
,